Kalender

Den bedste vej til forståelse af, hvad babysalmesang går ud på, er at møde op og prøve at være med.

Børnene er så små (2-11 mdr.), at de ligger på ryggen, på dyner og tæpper på gulvet i kirken.
Foran sidder mor og er hele tiden i meget tæt kontakt med sit barn via øjenkontakt og fysisk kontakt. Det viser sig hver gang, at når vi begynder at synge, så vækkes alle barnets sanser og der breder sig en fryd mellem alle i rummet.

Vi synger nye sange og gamle salmer , ”I østen stiger solen op” og ”Jeg ved en lærkerede”. Ofte bruger vi kun første vers, for det drejer sig ikke om ordene i sangene, men om den glæde der kommer af at synge og lytte. Vi bruger også kirkerummet; går rundt og synger eller danser en lille rytmisk dans, som passer til den enkelte salme.

Babysalmesang er ikke nyt, mødre har altid sunget for deres børn, det er blot genbrug af noget som er gledet i baggrunden.

Babysalmesang handler om at skabe den helt nærværende kontakt mellem mor og barn, ved hjælp af stemmen, øjenkontakt og den velsignede klang, som er i vore ældgamle kirkerum.
For et barn er mors/fars stemme altid den bedste - det kan mærke kærligheden uanset hvordan det lyder.

Babysalmesang finder sted om formiddagen én gang ugentligt og er et forløbe over flere uger.

Det er gratis at deltage, og er for ALLE i hele Sydthy Provsti.
Se i kalenderen til højre, hvornår der er babysalmesang næste gang.

Tilmelding til trhu@km.dk

Ved spørgsmål, ønske om yderligere oplysninger mv. er man velkommen til at kontakte:
Birte Aarup, tlf. 21 92 03 38
Trine Hausgaard Ubbesen, tlf. 97 95 11 84 / trhu@km.dk