Konfirmander 2019-2020

Konfirmanderne deles i to hold - ét hold som konfirmeres lørdag 2. maj 2020 og ét hold som konfirmeres søndag 3. maj 2020.
Lørdagsholdet er de elever, som gik i A-klassen i 6. klasse og søndagsholdet er de elever, som gik i B-klassen i 6. klasse. Hvis man ønsker at flytte hold, kan der byttes internt - dog skal præsterne/kirkekontoret informeres.

Undervisningen begynder i uge 45. Der bliver 20 uger med morgenundervisning kl. 8-9.30.
Alle detaljer (datoer for undervisning, aftenarrangementer og forældremøder) vil løbende blive lagt i konfirmandernes kalender, som kan ses HER

TILMELDING foregår i år online med brug af NemID.
Klik her for at tilmelde dit barn til konfirmationsforberedelse og konfirmation (hav NemID klar)

Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen.
Du kan tilmelde dit barn fra nu og indtil 15. september. Sidste frist for tilmelding er 15. september.
Hvis du har brug for at tilmelde dit barn senere, eller behøver hjælp til tilmeldingen, er du velkommen tilat kontakte kirkekontoret på tlf. 97951184 (om formiddagen) eller trhu@km.dk.

11. september kl. 19 er der konfirmand-forældre-aften. Denne aften foregår i Hurup kirke og starter med en kort gudstjeneste. Derefter er der kaffe og kage, og der vil bl.a. blive informeret om konfirmandundervisningen, hvor det finder sted samt selve konfirmationen.

Desuden har vi brug for begge forældres samtykke (ved fælles forældremyndighed) bl.a. til at konfirmandens navn på offentliggøres i Kirkebladet og på hjemmesiden, at vi må bruge fotos af konfirmanden, og at vi må benytte mailadresse til kommunikation i forbindelse med konfirmationsforberedelsen. Samtykkeerklæringer vil være klar til underskrift til konfirmand-forældre-aftenen.

Nedenfor ses konfirmanderne 2018-2019.

Som konfirmand lærer man mere. Mere om kirken, mere om Bibelen og mere om livets store spørgsmål - liv og død, sandhed og løgn, alt imens man forbereder sig på den store fest til foråret.
Billeder fra konfirmandundervisningen vil løbende blive lagt på kirkens facebook-side https://www.facebook.com/Hurupkirke/

Læs mere om konfirmation her.

Konfirmationsdatoer

Konfirmationerne i Helligsø-Gettrup finder som udgangspunkt sted St. Bededag.
Konfirmationerne i Hurup finder som udgangspunkt sted den første søndag i maj + lørdag dagen før.

2. maj (for de som går i A-klassen i 6. klasse).
3. maj (for de som går i B-klassen i 6. klasse).
8. maj - Helligsø-Gettrup

1. maj (for de som går i A-klassen i 6. klasse).
2. maj (for de som går i B-klassen i 6. klasse).
30. april - Helligsø-Gettrup

30. april (for de som går i A-klassen i 6. klasse).
1. maj (for de som går i B-klassen i 6. klasse).
13. maj - Helligsø-Gettrup

Email: hurup.sogn@km.dk