Konfirmander 2018-2019

Tilmelding til konfirmandundervisningen 2018-2019 sker HER

Konfirmanderne deles i to hold.
Det ene hold (nuværende 6.B) undervises i Kirkecentret, mens det andet hold (nuværende 6.A) undervises på Udannelsescentret.
I efterået onsdag morgen kl. 8. Der vil også blive enkelte weekend-arrangementer.

Alle detaljer (datoer for undervisning, aftenarrangementer og forældremøder) vil løbende blive lagt i konfirmandernes kalender, som kan ses HER

Nedenfor ses konfirmandholdet 2017-2018.

Som konfirmand lærer man mere. Mere om kirken, mere om Bibelen og mere om livets store spørgsmål - liv og død, sandhed og løgn, alt imens man forbereder sig på den store fest til foråret.
Billeder fra konfirmandundervisningen 2018-2019 vil løbende blive lagt på kirkens facebook-side https://www.facebook.com/Hurupkirke/

Læs mere om konfirmation her.

Konfirmationsdatoer

Konfirmationerne i Helligsø-Gettrup finder som udgangspunkt sted St. Bededag.
Konfirmationerne i Hurup finder som udgangspunkt sted den første søndag i maj + lørdag dagen før.

4. maj (for de som går i A-klassen i 6. klasse).
5. maj (for de som går i B-klassen i 6. klasse).
17. maj - Helligsø-Gettrup
Blå Mandag 6. maj

2. maj (for de som går i A-klassen i 6. klasse).
3. maj (for de som går i B-klassen i 6. klasse).
8. maj - Helligsø-Gettrup