Voksenkor

Opråb til alle sangglade beboere i Hurup og omegn!
I efteråret starter vi voksenkor ved Hurup Kirke, og det hele munder ud i deltagelse ved en adventsgudstjeneste i december.

Vi mødes torsdage fra 19. september til og med 28. november (uge 38-48) kl. 19.30-21.00 i Kirkecenteret. Dog uge 42 undtaget.

Koraftenerne vil bestå af kort opvarmning af krop og stemme, flerstemmig sang, kaffepause og god stemning.
Vores repertoire vil bestå af traditionel advents- og julemusik.
Målet er at komme til at synge 3-stemmigt på udvalgte satser.

Tilmelding til korleder og organist Alex på alexalex@hotmail.dk.

Alle er velkomne, så tag gerne en ven med!

Ledsagekor

Alle med lyst til at synge er velkommen.

Der er tale om et voksenkor til salmeledsagelse ved gudstjenester 12-15 gange om året.
Onsdagen før gudstjenesten øves salmerne kl. 17-18 i Kirkecenteret under ledelse af en af organisterne ved kirken, og om søndagen synger koret med fra orglet.
Du skal have lyst til at synge - ikke kun højt, men netop: I KOR!

De planlagte onsdage ses via kalenderlinket til højre.
Tilmelding er ikke nødvendig - men de søndage, man kan synge med i kirken, kræves der dog deltagelse i øvelse onsdagen forinden.

Email: hurup.sogn@km.dk

Hurup Kirkegårdskontor