Minikonfirmand

Hvert år indbyder Hurup Kirke de børn, der går i 3. klasse, til at være minikonfirmander.
Det er et forløb der strækker sig fra efter sommerferien og til udgangen af november.

Vi møder børnene efter skoletid, lige ved hjørnet af kirken.
Først går vi ind i kirken og tænder lys, synger og hører en fortælling fra Bibelen
Bagefter får vi hjemmebagte boller i Kirkencentret, hvor der også bliver tid til at lege eller arbejde lidt mere med bibelfortællingen.

Formålet er at børnene lærer kirkens rum at kende samt alle de væsentlige ting i rummet; døbefont, altertavle, salmebog men også de ting, man ikke kan se - fx hvad der er bag ved orgelet og altertavlen.
Det er også et formål at lære nogle af de personer, som arbejder i kirken, at kende.

Minikonfirmandundervisningen skal lukke døren op, så børnene kender kirken, når de kommer igen i 7. klasse, og det viser sig at være en af de sjoveste måder at lukke døren op til kirken på overhovedet.

Nedenfor ses de to minikonfirmandhold fra 2016.

Tirsdagsholdet - 3.A

Tirsdagsholdet - 3.B